Personal

_G7B6168

Mona El-Imam

Föräldraledighet deltid

Leg. Tandläkare

Sedan examen från Umeå universitet 2010 har jag jobbat som allmäntandäkare med specialintresse för protetik och kirurgi. Jag arbetar med både barn- och vuxentandvård. Jag har varit handledare åt flera nyutexaminerade tandläkare och har undervisat på tandläkarutbildning vid Karolinska Institut. Jag är efterträdare till tandläkare Eva Livijn och jag assisteras av Satoko och Sara.

_G7B6185

Karolina Ekdahl

Leg. Tandläkare

Utexaminerades från Karolinska institutet 1988 och har varit privattandläkare på denna praktik sedan 1989. Jag arbetar både med barn- och vuxentandvård. Jag har vidareutbildat mig inom implantatkirurgi och protetik och arbetar också sedan många år med apnéskenor för behandling av sömnapné och snarkning. Jag assisteras av Maria, Sara och Jenny.

Mina

Mina Karapet

Leg. Tandläkare

Utexaminerades från Karolinska institutet 1987 och har varit privattandläkare sedan dess. Jag arbetar både med barn- och vuxentandvård. Jag har vidareutbildat mig inom protetik bland annat och har tidigare undervisat på tandläkarutbildningen vid Karolinska institut. Jag tar hand om Mona´s patienter under hennes föräldraledighet. Jag assisteras av Satoko och Sara.

annika rosensmall

Annika Rosén

Leg. Tandläkare, Käkkirurg

Tandläkarexamen 1988, doktorsexamen 1994, specialist i Käkkirurgi 2005, Docent 2007 vid Karolinska Institutet. Professor vid Universitetet i Bergen och Övertandläkare vid Haukelands Universitetsssykehus, Bergen, Norge sedan 2012 och är expert inom orofacial smärta och käkledskirurgi. Arbetar hos Tegnértandläkarna med dentoalveolär kirurgi såsom implantatinstallationer, benuppbyggande kirurgi, visdomstandskirurgi, m.m. Utför konsultationer inom oral medicin. Tar även emot remisser från externa tandläkare.

_G7B6151

Jenny Sandgren

Leg. Tandhygienist

Jag har arbetat som tandhygienist på denna praktik sedan 2002. Jag arbetar främst med förebyggande tandvård, blekingar och tandlossningsbehandling. Jag behandlar både barn och vuxna och assisterar tandläkarna vid käkkirurgisk behandling.

sarasmall

Sara Boström

Föräldraledighet deltid

Tandsköterska

Jag arbetar som tandsköterska och assisterar Karolina och Mona vid alla tandbehandlingar. Jag utför förebyggande vård, sköter administration och har kontakt med våra patienter per mail och telefon.

images

Satoko Dahlström

Tandsköterska

Jag arbetar som tandsköterska och assisterar Mona och Mina vid alla tandbehandlingar. Jag utför förebyggande vård, sköter administration och har kontakt med våra patienter per mail och telefon.

Maria

Maria Genders

Tandsköterska

Jag arbetar som tandsköterska och assisterar Karolina vid alla tandbehandlingar. Jag utför förebyggande vård, sköter administration och har kontakt med våra patienter per mail och telefon.